Tweede koppeltje

Gestart door MattijsFranken, maart 09, 2021, 16:59:04

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

MattijsFranken

Op dit moment hebben we een heel fijn koppeltje grasparkieten. Het eerste nestje is geslaagd en een paar hele fijne jonkies. Binnenkort zullen die weg gaan. Wij overwegen om daarna over te gaan naar een binnen volliere en willen dan tegelijkertijd bij het overzetten van ons eigen koppeltje, er een  nieuw koppeltje (het nieuwe koppeltje kent elkaar nog niet) bij plaatsen. Juist de wijziging van kooi lijkt ons het goede moment omdat dan niemand de baas is in het betreffende hok.  Klopt deze gedachtegang of hebben jullie andere adviezen ?

Kleintjes

De gedachte gang is helemaal top - meestal werkt dit prima.
De nieuwe omgeving en inrichting is dan voor iedereen vreemd en zullen ze meestal geen ruzie gaan maken, maar juist steun bij elkaar zoeken - is toch wel eng, zo'n nieuw huis ;)

Normaal gesproken, zou dit prima werken. Ik voorzie in elk geval geen problemen, echter kan 't wel zijn dat je koppeltje dan veranderd en ze niet bij elkaar blijven maar 'n ander vriendje / vriendinnetje kiezen (de nieuwkomertjes)
Pootjes van; Obelix en Joey
Groetjes van ons :). IM: Venus-Gino-Silly-Mini-Gina-Giny-Pino-Kyra-Tolo-Cookie-Charly-Tweety-R2-D2.1-Kruumel-Oli-Sammie-Mozy-BB-8.1-BB-8.2-C-3PO-Pino II-Scotty-Jecky-Amy-Punky-MozyII-Dot-Lemmy-Eddie-Neo-Döpke
Geheugen problemen; Bij voorbaat excuses