parkiet die kan zingen

Gestart door Gothica20, september 30, 2021, 13:40:09

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

Gothica20

Hoi hoi zijn hier mensen met een parkiet die een liedje kan zingen.

Kwam dit filmpje tegen https://www.dailymotion.com/video/x74n09b, is dit liedje https://songtekstvertalen.nl/rihanna-monsters/ kun je het horen?

Vind het zo schattig haha vroeg me af of dit zelf te leren is. Zijn hier mensen bij wie dit gelukt is en hoe heb je dit gedaan? Ben benieuwd naar het liedje en filmpje haha. Ik las hier een oude topic over een voicerecorder gebruiken.

kletskousje

#1
Wat grappig inderdaad zeg. Wat ze zoal niet kunnen leren he. Ik heb zelf een grasparkietje gehad die kon praten. Hij kon hele zinnen zeggen zoals "bij vrouwtje zitten" ahhh gossiedikkie toch" ( dat zei ik vaak tegen hem omdat ie gehandicapt was). kusje kusje, Wat ben je aan het doen, kiki lief, zijn enkele voorbeelden. Hij kon ook lachen, (superschattig) Hij fluitte wel enkele liedjes. Ik hoorde in hem echt mezelf praten :) Helaas heeft ie niet oud mogen worden. Ik mis hem nog steeds.
Ik merkte opeens op dat hij een woordje na zei en vanaf die tijd ging het heel snel. Omdat hij niet kon vliegen zat hij heel vaak bij mij en praatte ik de hele dag tegen hem. Sommigen dingen zei ik vaak tegen hem, daar kwam ik dan achter omdat hij dat opeens ook ging zeggen. Ik heb nu nog 3 parkietjes maar die praten niet en zijn ook niet tam en heb daar ook geen energie in gestoken. Ik vind eigenlijk dat ze gewoon vogel moeten zijn en niet afhankelijk van mij. Die gehandicapte was gewoon uitzonderlijk. die kon niet bij andere vogels.