Grasparkieten > Mededelingen

Onze geliefde Bio Box is niet meer

(1/2) > >>

Kleintjes:
Ik heb Vitakraft gemaild, met de vraag waar de navullingen nog te krijgen zijn.
Helaas kreeg ik minder leuke mail terug; de Bio Box is niet meer leverbaar, ze is uit 't assortiment genomen :(

Inmiddels heb ik wel anders gevonden dat ik besteld heb, en wil proberen of dit ook werkt in de Bio Box, zou zonde zijn om die handige potjes meteen weg te gooien. En als 't niet werkt, is de Bio Box nog altijd handig als ligbedje voor de parkietjes.

Ik houd jullie op de hoogte, of 't aankomende experiment lukt :)

Sara:
Dat is inderdaad geen leuk nieuws. Ben blij dat ik er nog enkele heb liggen voor als ik later misschien terug grasparkietjes wil. Hadden ze ook gezegd waarom ze uit het assortiment zijn gehaald?

Vele groetjes,

Sara

Kleintjes:
Nee, helaas niet.
Erg jammer, was reuze in trek hier :( Wilde 'n tijdje geleden 'n doosje navullingen gaan halen in Duitsland, maar er was niks meer te krijgen.
rondgezocht op internet, maar nergens te vinden. Dus, Vitakraft gemaild - met dat antwoord, helaas :(

Bio box doet 't trouwens echt super als ligbed, Tweety gaat er bijna elke avond / nacht op liggen slapen. Oli ook af en toe :)

Sara:
Zo kan de bio box bij jou zeker nog dienen als slaapplaatsje.  :) Ben in ieder geval benieuwd naar de bevindingen van het experiment!

Vele groetjes,

Sara

karin v h:
Jammer, ze waren al jaren moeilijk en heel moeizaam te krijgen maar ik heb er nog 2 die ik vul met allerlei zaadjes (onkruidzaad) wat best lekker groeit. Hier is hij binnen 10 minuten leeg.  ;)
Ben benieuwd naar de nieuwe aanwinst.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie