Forum > Archief gedrag / tam maken

Hoe kan ik mijn parkietje op zijn schommeltje krijgen?

(1/2) > >>

petertje:
Hoi, mijn parkietje durft niet op z'n schommeltje, en toen ik hem er een keer heb opgezet bleef hij een beetje voorovergebogen heel stil zitten zonder te bewegen. Volgensmij vind hij het dus een beetje eng. Heeft iemand tips?

Wouter:
Gewoon laten hangen, hij zal uiteindelijk vanzelf merken dat het helemaal niet eng is. Het is gewoon even wennen. ;)

haskerpon:
Inderdaad, gewoon laten hangen......je parkietje gaat het echt wel leuk vinden.

Kleintjes:

--- Citaat van: haskerpon op november 14, 2010, 22:26:41 ---Inderdaad, gewoon laten hangen......je parkietje gaat het echt wel leuk vinden.


--- Einde van citaat ---

Of niet natuurlijk. Hier wilde er geen op de schommel maar wel op de touwvlecht die van links naar rechts door de kooi gaat :)

't Is helemaal geen ramp als je parkietje ergens niet mee speelt of niet op gaat. Elk diertje is  immers anders en heeft 'n eigen karakter :) Net als mensen, niet iedereen houdt van house muziek of fransje bouwer.. (gelukkig maar zeg)

EvelienM:
precies, je kunt het niet sturen, mijn parkiet wil niks weten van een schommeltje of een badje, hij heeft zo zijn eigen plekjes, scharrelt veel op de grond, heeft daar veel speeltjes liggen en laat die alle hoeken van de kooi zien bijvoorbeeld. :-) verder wil hij alleen maar badderen onder de kraan onder de straal door hupsend over mijn handen die ik in een kommetje vouw.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie