Steun Parkieten-Freak & Donkey Online

Gestart door Jorijn, augustus 02, 2007, 23:00:48

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jorijn

Beste leden en gasten,

Parkieten-Freak en Donkey Online is een forum waar men informatie kan vinden en delen over grasparkieten. Het forum wordt dan ook door vele mensen gebruikt. Aangezien de omvang van het forum zodanig groot is geworden in 2007 zijn wij genoodzaakt een eigen server aan te schaffen.  :)

De kosten van deze server zijn helaas niet mis en wij overleven solitair op bijdragen van bezoekers en leden. Het forum is te steunen via de ondergenoemde mogelijkheden.

Elke bijdrage is ontzettend welkom en het moet vooral niet als verplichting gezien worden. :)

Doneren
Het is mogelijk om een klein of groot bedrag naar het forum te sturen. Hoeveel dit is mag helemaal zelf beslist worden. Ieder bedrag is nagenoeg welkom. Vele leden en bezoekers zijn er al voor gegaan en ik wil deze stuk voor stuk enorm bedanken.

Een donatie sturen is simpel, betalen kan via PayPal of bankoverdracht. Meer informatie over betaling is te vinden onderaan dit topic.

Klik hier voor meer informatie over het doneren..
Wil je iets met webhosting of een website op het internet? Grote kans dat ik het voor je kan regelen tegen een scherpe prijs. Bekijk mijn website op http://www.jorijn.com